TERMÉSZETGYÓGYÁSZ KÉPZÉS

egészségügyi alapismeretek modul
természetgyógyászati alapismeretek modul
életmódtábor
szakképzések

HATÉKONY KÉPZÉSI FORMA, GYAKORLATORIENTÁLT OKTATÁS

Metamorf Sziget Központ

Egészségügyi modul

Az Egészségügyi alapismeretek modult azoknak ajánljuk, akik szeretnének természetgyógyász végzettséget szerezni, de nem rendelkeznek egészségügyi végzettséggel, illetve mindazoknak, akik masszőrként, jógaoktatóként, segítőként dolgoznak, és munkájukban mindennapi szinten szükséges az emberi test felépítésének és működésének az ismerete.

Természetgyógyászati modul

A Természetgyógyászati alapismeretek modul az általános természetgyógyászati ismereteket, a tradicionális keleti gyógyító rendszerek ismereteit tartalmazza. Bemutatja a természetgyógyászat alapvető módszereit, ismertetőt ad a természetgyógyászatban használt állapotfelmérő lehetőségekről és az újabbkori természetgyógyászati rendszerekről, valamint alapvető ismereteket ad a tíz választható természetgyógyászati szakról is.

Életmódtábor

Az életmódtábor tábor célja, hogy a résztvevők előadások és gyakorlati foglalkozások keretében személyesen is megtapasztalják a természetgyógyászat hétköznapi gyakorlatban történő alkalmazásának lehetőségeit. Külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy felkészítsük hallgatóinkat az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) által szervezett természetgyógyászati alapismeretek modul vizsgára.

Fülakupunktúrás addiktológus szakképzés

A fülakupunktúrás addiktológus a fülkagyló meghatározott pontjaiba bőrbe bevezetett vékony, 0,3 mm-nél nem vastagabb és 1,5 cm-nél nem hosszabb akupunktúrás tű beszúrásával olyan esetekben tud segítséget nyújtani, mint példásul szenvedélybetegek leszoktatása (dohányzás-, alkohol-, ételfüggőség, gyógyszerfüggőség stb.), a szervezet hatékony méregtelenítése, (innen a másik név: akudetox) és feszültségoldás. Hasznos kiegészítő módszer még álmatlanság, gyógyszermérgezés és elvonási tünetek esetén.

JELENTKEZZ MÉG MA !

A képzésekről szóló bővebb információt valamint az online jelentkezési lapot weboldalunkon találod. Kattints a „Bővebb információ” gombra!