Grafológus Tanácsadó
képzés

A Grafológus Tanácsadó képzés célja, hogy olyan szakembereket képezzen, akik a grafológia sajátos lehetőségeire támaszkodva képesek segítséget nyújtani az életvezetési, a munkával kapcsolatos krízisek, valamint a családi és párkapcsolati problémák megelőzéséhez és megoldásához.

Grafológus Tanácsadó oklevél

A tanfolyam elvégzését követően kétnyelvű (magyar-angol) oklevelet kapnak a résztvevők, amellyel akár önálló vállalkozás formájában is kamatoztathatják a megszerzett tudást (9609 TEÁOR számon).

Tantermi képzés

A képzés két félévben, 2×72 tanórában, egyedülálló módon, ún. vegyes oktatási formában történik, ami azt jelenti, hogy ötvöztük a hagyományos felnőttoktatási formát (hétvégi oktatás) az esti iskolai (hétköznap esti oktatás) módszerrel.

Online képzés

2021. szeptemberétől indítjuk képzésünket online, ún. blended képzés formájában is, ami azt jelenti, hogy a hallgatóknak félévente mindössze kettő nap kell tantermi gyakorlati képzésen részt,venni, és a tananyag teljes elméleti anyagát online távoktatással, otthonról, saját időbeosztás szerint sajátíthatod el.

Mit ad neked ez a tanfolyam?

Tanácsadási és kommunikációs ismeretek

A pszichológiai és kommunikációs ismeretek révén megérted az emberi gondolkodás és az érzelmek megélésének működési mechanizmusait, valamint képessé válsz a hatékony és megértő kommunikációra.

Könnyebb eligazodás a társas kapcsolatokban

A grafológiai íráselemzés elsajátításával a hétköznapokban is jól alkalmazható tudást kapsz, amelynek birtokában képessé válsz más emberek mélyebb megismerésére, kapcsolataid harmonikusabbá tételére, és önmagad fejlesztésére.

Grafológiai Analíziskészítő Program (GRAP)

A tanfolyamon ingyenesen átadott számítógépes elemző és analizáló programok segítségével képessé válsz a kézírás alapján a gyors és valóságot tükröző személyiséganalízis elkészítésére.

Jelentkezz még ma!

Töltsd ki online jelentkezési lapunkat és foglald le már ma helyed a 2021. szeptemberben induló Grafológus Tanácsadó képzésünkön!

Miért más ez a tanfolyam, mint a többi tanácsadó, illetve coach képzés?

Mert a tanfolyam során a hallgatók egy speciális számítógépes program a Grafológiai Analíziskészítő Program (GRAP) segítségével tanulják meg a grafológiai személyiséganalízis elkészítését.

Mert a tanácsadáshoz elengedhetetlenül szükséges pszichológiai ismeretek is átadásra kerülnek a képzés a során.

Mert a tanfolyam a mindennapi életre összpontosítva, a gyakorlatban hatékonyan alkalmazható tudást ad.

Mert a grafológiai ismereteken túl a kommunikáció és a tanácsadás területéről is a gyakorlatban jól hasznosítható információkat kapnak a résztvevők.

Tanulás otthonról

Online távoktatási forma

Ha szeretnél kényelmes körülmények között, saját időbeosztásod szerint haladni a tanulással, válaszd az online távoktatási formáját a képzésnek!

Kiknek szól a Grafológus Tanácsadó képzés?

Z

Azoknak, akik még nem ismerik a grafológiát, de szeretnék megtanulni.

Z

Azoknak, akik már tanultak grafológiát, de nem tudják hasznosítani mindennapi életükben.

Z

Azoknak, aki szeretnék eddigi tanácsadói, segítői tevékenységüket hatékonyabbá tenni.

Z

Azoknak, akik szeretnének a segítői munka területén önállóan dolgozni.

Z

Azoknak, akik eddigi tanácsadói ismereteiket szeretnék bővíteni a grafológia tudományával.

Hallgatóink mondták rólunk

Rengeteg információt kaptam a tanfolyamon, nagyon összeszedett volt az anyag és teljes mértékben kielégítő.

Számomra nagyon előnyös ez az időpont, az életembe és a munkabeosztásomba jobban be tudom iktatni. Az esti iskola nekem nagyon jó, néhány órában könnyebb koncentrálni, mint egész nap.

Interaktív, közvetlen kommunikáció, figyelmet felkeltő és folyamatosan fenntartó előadásmód.

Tetszett a tanfolyamvezető lelkesedése és elkötelezettsége a téma iránt, valamint a tudás átadásának igényessége, és hogy esztétikus környezetben, kellemes körülmények között volt a tanfolyam.

Regisztrálj még ma!

Jelentkezz még ma képzésünkre vagy látogass el iskolánk weboldalára a részletes információkért!

Bővebb információJelentkezés a képzésre