Hogyan lehetsz természetgyógyász?

Hogyan lehetek természetgyógyász? Hová kell mennem tanulni, milyen engedélyek szükségesek, milyen felszerelésekkel, hellyel, stb. kell rendelkeznem ahhoz, hogy természetgyógyász tevékenységet kezdhessek? – ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kapsz választ, ha megnézed ingyenes előadásunkat.

TERMÉSZETGYÓGYÁSZ KÉPZÉS

Az államilag elismert, hivatalos természetgyógyász végzettség megszerzéséhez több tanfolyamból álló (modulrendszerű) képzésen, illetve egy ötnapos bentlakásos életmódtáboron kell részt venni és tanfolyamonként (modulonként) sikeres állami vizsgát tenni (ÁEEK szervezésében történő vizsgáztatás keretében).

Egészségügyi modul

Általános egészségügyi ismereteket, anatómiát, élettant, kórtant, elsősegélynyújtási alapismereteket tartalmaz.

Életmódtábor

A természetgyógyászati modult gyakorlati ismeretekkel kiegészítő tematikával, és sok más, a természetgyógyászati tevékenység során felhasználható érdekes témát tartalmaz.

Természetgyógyászati modul

Az általános természetgyógyászati ismereteket, a tradicionális keleti gyógyító rendszerek ismereteit tartalmazza.

Szakmodulok

A 10 választható szakmodul egyikének sikeres teljesítése hivatalos, államilag elismert végzettséget ad, amellyel természetgyógyászként lehet tevékenységet folytatni. 

Az alábbi két videóban bemutatjuk a természetgyógyász működési engedély kiváltásának folyamatát, valamint a természetgyógyász képzés menetét.

 

Jó szórakozást kívánunk az előadáshoz!

  1. rész – A TERMÉSZETGYÓGYÁSZ MŰKÖDÉSI ENGEDÉLY MEGSZERZÉSE

 

2. rész – A TERMÉSZETGYÓGYÁSZ KÉPZÉS MENETÉNEK BEMUTATÁSA

Metamorf Sziget

A METAMORF SZIGET Személyiségfejlesztő és Egészségmegőrző Központ ebben a formában 2016 óta létezik, azonban mi és külsős munkatársaink is közel 20 éve dolgozunk a természetgyógyászat, a személyiségfejlesztés területén.
Természetgyógyász képzésünket 2018-ban indítottuk, amelyről bővebben weboldalunkon találsz ismertetőt.

Ha a képzéssel, a tematikával kapcsolatban kérdésed merült fel, írd meg nekünk, és munkatársunk egy munkanapon belül email-ben válaszol kérdéseidre.

4 + 3 =