Ingyenes előadások

Hogyan lehetsz természetgyógyász? – a természetgyógyász képzés bemutatása

A 2020. szeptemberben induló Grafológus Tanácsadó képzés bemutatása

Ingyenes online letölthető előadásainkban bemutatjuk a 2020. szeptemberében induló Természetgyógyász tanfolyamunk és a Grafológus Tanácsadó képzésünkkel kapcsolatos információkat 

Hogyan is működnek az online letölthető előadásaink?

Regisztrációt követően az általad megadott email címre aktiváló levelet, majd egyedi felhasználó nevet és jelszót küldünk. Aktiválást követően 30 nap áll a rendelkezésedre, hogy amikor időd engedi – akár többször is – megnézd előadásainkat.

Információ kérés

Ha az előadások megtekintését követően kérdésed merül fel, online felületünkön el tudod részünkre küldeni azokat, így minden apró részletet, akár személyre szólóan is meg tudunk beszélni. És mindez, a Te időbeosztásod, szabadidőd szerint történik, hiszen a rendszer éjjel-nappal biztosítja számodra a videók megtekintését és a kérdések elküldését.

Grafológus Tanácsadó képzés

Az egy éves Grafológus Tanácsadó távoktatásos képzés célja, hogy olyan szakembereket képezzen, akik a grafológia sajátos lehetőségeire támaszkodva képesek legyenek segítséget nyújtani az életvezetési, a munkával kapcsolatos krízisek, valamint a családi és párkapcsolati problémák megelőzéséhez és megoldásához. Ennek elérése érdekében a résztvevők egy speciális, a hétköznapi gyakorlatban 10 éve használt – saját fejlesztésű – számítógépes program, a Grafológiai Analíziskészítő Program (GRAP) segítségével tanulják meg a grafológiai személyiséganalízis elkészítését.

Hogyan lehetsz természetgyógyász?

Ahhoz, hogy valaki természetgyógyász legyen, először is szükség van a megfelelő tudás elsajátítására, a szakterületének megfelelő vizsga letételére. Ezt követően regisztráltatnia kell magát az alapnyilvántartásban, majd működési engedélyt kell szereznie.
Mindez így leírva nem tűnik bonyolultnak, de a hétköznapi gyakorlatban nem mindig egyszerű a folyamat. Azonban ha megnézed online letölthető ingyenes előadásunkat, abból minden információt megkapsz, ami elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy természetgyógyász váljon belőled.

Néhány szó rólunk

Metamorf Sziget Személyiségfejlesztő és Egészségmegőrző Központ, mint önálló tevékenységgel működő centrum 2016. január elsejétől „üzemel”, azonban mind az én, mind a velem együtt dolgozók tevékenységéről elmondható, hogy több évtizedes szakmai múlt áll mögöttünk.
Tanfolyamainkat nagy gondossággal tervezzük meg, hiszen tudjuk, hogy manapság a tanulásra, önfejlesztésre fordítható idő az egyre nehezebb megélhetési körülmények miatt kevés, viszont elengedhetetlennek tartjuk a fejlődés eléréséhez az új ismeretek megszerzését.

Regisztrálj még ma!

Regisztrál ingyenes online letölthető előadásaink megtekintésére, hogy az elsők között ismerhesd meg a 2020. szeptemberében induló Természetgyógyász tanfolyamunk és a Grafológus Tanácsadó képzésünkkel kapcsolatos információkat

Írj nekünk!