Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

A Bach-virágeszenciás Tanácsadó KIEGÉSZÍTŐ képzés célja, hogy a Spirituális Életvezetési Terapeuta távoktatásos képzést teljesítők részére biztosítsa a lehetőséget a Bach-virágeszenciák mélyebb elsajátítását a segítői, tanácsadási munkában történő hatékony alkalmazása érdekében.

A kiegészítő képzés során – a TERAPEUTA képzésben nem szereplő – 3 témakörben (leckében) kiegészítjük, elmélyítjük hallgatóink Bach-virágeszenciákkal, azok felhasználásával kapcsolatos ismereteit az eredményesebb segítői munka érdekében az alábbiak szerint:

A Bach-virágeszenciák alkalmazásának ismerete – 1. rész
(A Spirituális Életvezetési Terapeuta képzés során elsajátított 38 féle Bach-virágeszencia alapvető tulajdonságainak, felhasználhatóságának az ismétlése, valamint egyéb más virágeszenciák megismerése, különös tekintettel a DEVA Európia virágeszenciákra)

A Bach-virágeszenciák alkalmazásának ismerete – 2. rész
(Az egyes dr. Bach által felfedezett, az eszenciák alapjául szolgáló növények felépítésének, élőhelyének, környezetének, tulajdonságainak megismerése abból a célból, hogy még jobban megismerjük a belőlük készült szerek hatásmechanizmusát.)

A Bach-virágeszenciák alkalmazásának ismerete – 3. rész
(Külön foglalkozunk az ún. 12 típusgyógyírral, azok asztrológiai összevetésével, a csakrák harmonizálására használható eszenciákkal, valamint elmélyedünk a lelkiállapotok jellemzőibe, kialakulásának menetébe, és okozó tényezőibe, ezáltal is segítve az eszenciaválasztás hatékonyságát.)

Az első lecke 2022. október 17-től lesz elérhető.

01. lecke – Bach-virágeszenciák alkalmazásának ismerete – 1. rész 02. lecke – Bach-virágeszenciák alkalmazásának ismerete – 2. rész 03. lecke – Bach-virágeszenciák alkalmazásának ismerete – 3. rész