Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

A Bach-virágeszenciás Tanácsadó KIEGÉSZÍTŐ képzés célja, hogy a Spirituális Életvezetési Tanácsadó távoktatásos képzést teljesítők részére biztosítsa a lehetőséget a Bach-virágeszenciák megismerését, mélyebb elsajátítását a segítői, tanácsadási munkában történő hatékony alkalmazása érdekében.

A kiegészítő képzés során – a TANÁCSADÓ képzésben nem szereplő – 5 témakörben (leckében) kiegészítjük, elmélyítjük hallgatóink Bach-virágeszenciákkal, azok felhasználásával kapcsolatos ismereteit az eredményesebb segítői munka érdekében az alábbiak szerint:

 1. lecke
  A Bach-virágeszenciák alkalmazásának ismerete – 1. rész
  (A Spirituális Életvezetési Terapeuta képzés során elsajátított 38 féle Bach-virágeszencia alapvető tulajdonságainak, felhasználhatóságának az ismétlése, valamint egyéb más virágeszenciák megismerése, különös tekintettel a DEVA Európia virágeszenciákra.)
 2. lecke
  Konfliktuskezelés a hétköznapokban
  (A lecke során megismerkedünk a konfliktus fogalmával, a sztereotípiák kialakulásával, konfliktus megelőző módszerekkel, a konfliktusok kialakulásának folyamatával, konfliktusmegoldó módszerekkel, valamint az ún. „hat gondolkodó kalap” gyakorlati alkalmazásával.)
 3. lecke
  A Bach-virágeszenciák alkalmazásának ismerete – 2. rész
  (Az egyes dr. Bach által felfedezett, az eszenciák alapjául szolgáló növények felépítésének, élőhelyének, környezetének, tulajdonságainak megismerése abból a célból, hogy még jobban megismerjük a belőlük készült szerek hatásmechanizmusát.)
 4. lecke
  A Bach-virágeszenciák alkalmazásának ismerete – 3. rész
  (Külön foglalkozunk az ún. 12 típusgyógyírral, azok asztrológiai összevetésével, a csakrák harmonizálására használható eszenciákkal, valamint elmélyedünk a lelkiállapotok jellemzőibe, kialakulásának menetébe, és okozó tényezőibe, ezáltal is segítve az eszenciaválasztás hatékonyságát.)
 5. lecke
  Tanácsadási alapismeretek – „haladó fokozat”
  (A tanácsadási alapismeretek második leckéjében folytatjuk a tanulmányainkat a témakörből és megismerkedünk az NLP /Neurolingvisztikus Programozás/ területén alkalmazott ún. hatékony célkitűzés módszerével, valamint a megismerést, illetve a tanácsadást segítő tesztekkel és gyakorlati alkalmazásuknak lehetőségeivel.)

Az első lecke 2022. október 17-től lesz elérhető.

01. lecke – Bach-virágeszenciák alkalmazásának ismerete – 1. rész 02. téma – Konfliktuskezelés a hétköznapokban 03. lecke – Bach-virágeszenciák alkalmazásának ismerete – 2. rész 04. lecke – Bach-virágeszenciák alkalmazásának ismerete – 3. rész 05. téma – Tanácsadási alapismeretek – 2. rész