Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

Gyakorlatorientált képzésünkön pontos és részletes képet kapsz az emberi test felépítéséről, szerveink működéséről, a különféle betegségek kialakulásának okairól és mechanizmusáról.

Az Egészségügyi alapismeretek modult azoknak ajánljuk, akik szeretnének természetgyógyász végzettséget szerezni, de nem rendelkeznek egészségügyi végzettséggel, illetve mindazoknak, akik masszőrként, jógaoktatóként, segítőként dolgoznak, és munkájukban mindennapi szinten szükséges az emberi test felépítésének és működésének az ismerete.

A vizsgára bocsátás feltétele: érettségi + a modul elvégzése (tanfolyami igazolás)

Az Egészségügyi alapismeretek modul az általános egészségügyi ismereteket, anatómiát, élettant, kórtant, elsősegélynyújtási alapismereteket tartalmazza.

A képzés felkészíti a résztvevőket az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ; korábbi nevén: ÁEEK) által szervezett írásbeli vizsgára, valamint a hétköznapi gyakorlatban jól hasznosítható ismeretek nyújt.

Vizsgadíj: 24.500 Ft (2024. évben), amelyet az OKFŐ részére kell befizetni a vizsgára történő jelentkezéskor.

A tanfolyam díja: 65 000 Ft , amely részletekben is fizethető! (+ vizsgadíj – 24 500 Ft – amit a vizsgára jelentkezéskor kell majd átutalni az OKFŐ részére)

előleg: 10 000 Ft/tanfolyamra jelentkezéskor/
1. részlet: 28 000 Ft/2024. március 11-ig/
2. részlet: 27 000 Ft/2024. április 20-ig/

(a 10.000 Ft „koránkelő” kedvezmény a 2. részletből kerül levonásra)

Oktató: dr. Égi Eszter belgyógyász szakorvos

Tankönyv: Egészségügyi alapismeretek – Tananyag a természetgyógyászati képzéshez /főszerkesztő: Demeter Józsefné/

A tanfolyam tematikája és bővebb részletek az alábbi weboldalon olvasható:

metamorfsziget.hu/egészségügyi alapismeretek modul

Az első lecke 2024. március 11-től lesz elérhető.

Jó tanulást kívánunk!

01. lecke – Általános anatómiai és kórtani ismeretek 02. lecke – A mozgás szervrendszere 03. lecke – A keringés szervrendszere, a vér és a vérképző szervek 04. lecke – A légzőrendszer anatómiája és élettana 05. lecke – Az emésztés szervrendszere és kórtana 06. lecke – A kiválasztás szervrendszere és kórélettana 07. lecke – A szaporodás szervrendszere és kórtana 08. lecke – A neuroendokrin rendszer anatómiája és élettana 09. lecke – Az idegrendszer anatómiája, élettana és kórtana 10. lecke – Az érzékszervek anatómiája, élettana és kórtana és az emlő