Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.
01. lecke – Bevezetés a kronobiológiába – alapfogalmak és a bioritmus 02. lecke – A kronobiológiai számítás menete 03. lecke – A fizikai, érzelmi és intellektuális temperamentumok jellemzői 04. lecke – Kronobiológiai elemzés (bemutató esettanulmány) 05. lecke – Párkapcsolati (összeillőségi) vizsgálat a kronobiológia segítségével

A kronobiológia azokat az összefüggéseket foglalja össze, hogy a születésünk napján megélt energetikai helyzet milyen módon befolyásolta és alakította alapszemélyiségünket, adottságainkat, főbb tulajdonságainkat.
Amikor az ember megszületik, különböző öröklött tulajdonságokat hoz magával, amelyek többsége egész életre meghatározó jelleggel bírnak. Azonban a születéskor ezeknél is fontosabb információt kapunk, ami nem más, mint a Föld és a bolygót befolyásoló Univerzum energia-információs állapota. Ez az állapot jelentősen befolyásolja, hogy milyen, az egész életünkre kiható alaptulajdonságokkal rendelkezünk.

A módszer nagyon pontos képet ad a vizsgált személy alaptulajdonságairól, ezért kiválóan alkalmas olyan területeken, ahol fontos a másik fél tulajdonságainak gyors és pontos feltérképezése.

Kinek ajánljuk ezt a tanfolyamot?

  • Azoknak, akik nap mint nap emberekkel foglalkoznak, és fontos számukra a másik megismerése.
  • Azoknak, akik szeretnék még jobban megismerni és kiaknázni saját tulajdonságaikat.
  • Azoknak, akik szeretnének életminőségükön, párkapcsolatukon javítani.

A távoktatásos képzés során a résztvevők oktatóvideók és letölthető pdf formátumú segédanyagok segítségével megismerkednek a bioritmus fogalmával és jelentésével, a kronobiológia felhasználási területeivel, a számítás módjával, a fizikai, érzelmi és szellemi jellemzőkkel, és a mindennapi gyakorlatban való felhasználással.

A tanfolyami leckék egyéni felhasználó névvel és jelszóval védett oktatási felületen érhetőek el, így biztosítva minden hallgató számára az egyéni felkészülés, tanulás lehetőségét.

A távoktatásos tanfolyam tematikája:

  • bevezetés a kronobiológia világába, alapfogalmak elsajátítása
  • a kronobiológiai számítási módszer menetének bemutatása, gyakorlása
  • a fizikai temperamentum típusok ismertetése
  • az érzelmi temperamentum típusok ismertetése
  • a szellemi (intellektuális) temperamentum típusok ismertetése
  • gyakorló számítások, feladatok bemutatása és magyarázata

A távoktatásos tanfolyam elvégzését követően hallhatóink kétnyelvű ( angol-magyar nyelvű) Igazolást kapnak, amelynek feltétele egy esettanulmány (rövidített kronobiológiai elemzés) elkészítése és elküldése.

Az esettanulmány elkészítésével kapcsolatos minden információ természetesen elérhető lesz a tanfolyami hallgatók számára.

Minden tanfolyami hallgató egy ingyenesen letölthető 42 oldalas részletes jegyzetet,
valamint szintén ingyenesen a számításokat megkönnyítő számítógépes programot kap
a gyorsabb és pontosabb elemzéskészítés érdekében.

A tanfolyam időpontja: 2021. január 18-tól elérhető a tananyag, és saját időbeosztás szerint végezhető el a képzés