Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.


A Spirituális Életvezetési Terapeuta KIEGÉSZÍTŐ képzés célja, hogy a Spirituális Életvezetési TANÁCSADÓ távoktatásos képzést teljesítők részére a fennmaradt 9 témakör elsajátításával a teljes képzés elérhetővé tegye.

A képzés során – a TANÁCSADÓ képzésben nem szereplő – 9 témakörben (leckében) kiegészítjük, elmélyítjük hallgatóink eddig megszerzett tanácsadási ismereteit a hatékonyabb segítői munka érdekében.

A leckéket (a 9 témakört) hetente, hétfői napokon tesszük elérhetővé távoktatási rendszerünkben, amelyhez a korábban megkapott egyéni felhasználó névvel és egyedi jelszóval tudnak hallgatóink csatlakozni.

Hasonlóan az eddigiekhez, a leckék oktatóvideókat és pdf formátumban letölthető segédanyagokat tartalmaznak. Az oktatóvideók a megjelenéstől számítva bármikor és bármennyiszer megnézhetőek, így biztosítva a hallgatók számára a könnyebb ismeretanyag elsajátítást és az ismétlés lehetőségét.

A Spirituális Életvezetési Terapeuta képzés elvégzését igazoló Tanúsítvány megszerzéséhez szükséges:

  • a távoktatási rendszerben biztosított 9 témakör (a kiegészítő képzés tananyagának) elsajátítása
  • kettő rövid esettanulmány elkészítése, valamint, ha még nem teljesítette, akkor
  • a négynapos Életvezetési-Önismereti táborban való részvétel.

A tanfolyam kezdése: 2022. október 10. hétfő

A tanfolyam időtartama: 2022. október 10-tól december 3-ig

A Kiegészítő képzés díja: 50.000 Ft, amely fizethető kettő részletben is.

A részletfizetés az alábbiak szerint történik:

1. részlet (tanfolyam): 25 000 Ft/2022. október 10-ig/
2. részlet (tanfolyam): 25 000 Ft/2022. november 15-ig/
01. téma – Spirituális "anatómia", spirituális alapismeretek 02. téma – "Tükör a lelkedhez" – bevezetés a kronobiológiába 03. téma – Az erőszakmentes (együttműködő) kommunikáció alapjai 04. téma – Egymásra hangolva – szeretetnyelv a mindennapokban 05. téma – Gyermek- és felnőttrajzelemzés a tanácsadási munka során 1. rész 06. téma – Gyermek- és felnőttrajzelemzés a tanácsadási munka során 2. rész 07. téma – Konfliktuskezelés a hétköznapokban 08. téma – Bach-virágeszenciák a tanácsadásban 09. téma – Tanácsadási alapismeretek – 2. rész