Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

A Spirituális Életvezetési Terapeuta KIEGÉSZÍTŐ képzés célja, hogy a Bach-virágeszenciás Tanácsadó távoktatásos képzést teljesítők részére a Spirituális Életvezetési Terapeuta tanfolyam fennmaradt 11 témakör elsajátításával a teljes képzés elérhetővé tegye.

A képzés során – a Bach-virágeszenciás Tanácsadó képzésben nem szereplő – 11 témakörben (leckében) kiegészítjük, elmélyítjük hallgatóink eddig megszerzett tanácsadási ismereteit a hatékonyabb segítői munka érdekében.

A leckéket (a 11 témakört) hetente, hétfői napokon tesszük elérhetővé távoktatási rendszerünkben, amelyhez a korábban megkapott egyéni felhasználó névvel és egyedi jelszóval tudnak hallgatóink csatlakozni.

Hasonlóan az eddigiekhez, a leckék oktatóvideókat és pdf formátumban letölthető segédanyagokat tartalmaznak. Az oktatóvideók a megjelenéstől számítva bármikor és bármennyiszer megnézhetőek, így biztosítva a hallgatók számára a könnyebb ismeretanyag elsajátítást és az ismétlés lehetőségét.

A Spirituális Életvezetési Terapeuta képzés elvégzését igazoló Tanúsítvány megszerzéséhez szükséges:

  • a távoktatási rendszerben biztosított 11 témakör (a kiegészítő képzés tananyagának) elsajátítása
  • három rövid esettanulmány elkészítése, valamint, ha még nem teljesítette, akkor
  • a négynapos Életvezetési-Önismereti táborban való részvétel.

A tanfolyam kezdése: 2023. január 23. hétfő

A tanfolyam időtartama: 2023. január 23-tól április 3-ig

1. téma – I Ching – A változások könyve, avagy út a legmélyebb önismerethez 2. téma – Vallás- és filozófiai alapismeretek 3. téma – Szimbológiai alapismeretek 4. téma – Színes világ – bevezetés a színek világába, életünkben való szerepükbe, valamint a színterápiába 5. téma – A Tarot kártya és mindennapi alkalmazásának alapjai 06. téma – Spirituális "anatómia", spirituális alapismeretek 07. téma – Gyermek- és felnőttrajzelemzés a tanácsadási munka során 1. rész 08. téma – Gyermek- és felnőttrajzelemzés a tanácsadási munka során 2. rész 09. téma – Az erőszakmentes (együttműködő) kommunikáció alapjai 10. téma – Egymásra hangolva – szeretetnyelv a mindennapokban 11. téma – "Tükör a lelkedhez" – bevezetés a kronobiológiába