Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

A spirituális életvezetési terapeuta képzés célja, hogy olyan szakembereket képezzen, akik birtokába kerülnek azon alapvető tudásnak, amellyel a testi valóságon túlmutatva képessé válnak a szellem, a lélek, az IGAZ EMBER felismerésére, meghallgatására és segítésére.

A képzés során 19 témakörben (leckében) megismertetjük hallgatóinkat az életvezetési tanácsadás alapjaival, mások megismeréséhez, megértéséhez és segítéséhez szükséges alapvető ismeretekkel és módszerekkel.

A leckéket (a 19 témakört) hetente, hétfői napokon tesszük elérhetővé távoktatási rendszerünkben, amelyhez egyéni felhasználó névvel és egyedi jelszóval tudnak hallgatink csatlakozni. A leckék oktatóvideókat és pdf formátumban letölthető segédanyagokat tartalmaznak. Az oktatóvideók a megjelenéstől számítva bármikor és bármennyiszer megnézhetőek, így biztosítva a hallgatók számára a könnyebb ismeretanyag elsajátítást és az ismétlés lehetőségét.

Az 1. lecke 2022. szeptember 26-tól lesz elérhető.1. téma – I Ching – A változások könyve, avagy út a legmélyebb önismerethez 2. téma – Fiziognómia alapismeretek (típustanok, arcelemzés, a leggyakoribb testbeszéd elemek) 3. téma – Pszichológia alapismeretek 4. téma – Vallás- és filozófiai alapismeretek 5. téma – Szimbológiai alapismeretek 6. téma – Színes világ – bevezetés a színek világába, életünkben való szerepükbe, valamint a színterápiába 7. téma – A Tarot kártya és mindennapi alkalmazásának alapjai 8. téma – Kommunikációs alapismeretek, avagy a "gyógyító" beszélgetés alapjai 9. téma – Tanácsadási alapismeretek 1. rész 10. téma – A betegségek lelki okai, avagy mit üzen a testünk 11. téma – Spirituális "anatómia", spirituális alapismeretek 12. téma – "Tükör a lelkedhez" – bevezetés a kronobiológiába 13. téma – Az erőszakmentes (együttműködő) kommunikáció alapjai 14. téma – Egymásra hangolva – szeretetnyelv a mindennapokban 15. téma – Gyermek- és felnőttrajzelemzés a tanácsadási munka során 1. rész 16. téma – Gyermek- és felnőttrajzelemzés a tanácsadási munka során 2. rész 17. téma – Konfliktuskezelés a hétköznapokban 18. téma – Bach-virágeszenciák a tanácsadásban 19. téma – Tanácsadási alapismeretek – 2. rész