Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

Amióta ember él a Földön, mindig szerette volna tudni a jövőt, előre akarta látni, hogy mi történik majd vele. Ősidőktől fogva különböző eszközöket, szertartásokat alkalmaztak a varázslók, sámánok, jósok és jövendőmondók, hogy képet kapjanak a jövőről. Az egyik ilyen eszköz a Tarot kártya.

Sajnos manapság is a legtöbben azt várják a kártyától, hogy megmondja, mi fog történni a közel és/vagy távoli jövőben. Azonban sem a Tarot, sem más „jós-eszköz” nem képes az eljövendőt pontosan előrevetíteni.

Akkor, mire jó a Tarot? Miért használják ma is oly sokan ezt a kártyát? Miért érdemes vele megismerkedni?

A válasz nagyon egyszerű és talán éppen ezért misztifikálják el olyan sokan. A Tarot kártya kirakások segítségével feltárul előttünk minden olyan mélyen bennünk élő érzés, gondolat, amellyel nem tudunk, vagy éppen nem akarunk szembenézni, pedig ismeretükkel sokkal hatékonyabban és jobban meg tudjuk oldani az előttünk álló feladatokat, képesek leszünk megtalálni és értelmezni a konfliktusok okait. A kártya segít a mindennapok forgatagában eligazodni, hozzájárul a körülöttünk lévők viselkedésének jobb megértéséhez.

A távoktatásos haladó tanfolyam során a résztvevők – 17 oktatóvideó segítségével – megismerkednek a Rider-Tarot kis Arkánum lapjainak jelentés tartalmával, valamint újabb három kártyakirakás gyakorlatban történő alkalmazási lehetőségeivel:

  • a döntési helyzetek megoldására egyszerűen alkalmazható hétlapos, ún. „döntésjáték” kirakással,
  • párkapcsolati problémák mélyebb megismerésére és feltárására irányuló 7 lapos kirakással,
  • illetve az ún. „Merre tovább” pályaorientációs hétlapos kirakással..

A távoktatásos tanfolyamra jelentkezők egy 64 oldalas gazdagon illusztrált jegyzet segítségével – amit minden résztvevő ingyen tölthet le a távoktatási online felületről – sajátítják el a tarot-kártya kis Arkánum lapjainak mindennapi használatát.

A tanfolyami leckék egyéni felhasználó névvel és jelszóval védett oktatási felületen érhetőek el, így biztosítva minden hallgató számára az egyéni felkészülés, tanulás lehetőségét.

A távoktatásos Tarot haladó tanfolyam tematikája:

  • a Rider-Wait Tarot kártya kis Arkánum lapjainak részletes – egyenkénti – ismertetése
  • a fent említett három kirakás alapján a kis Arkánum lapok gyakorlati felhasználásának megismerése
  • a különböző kirakások során a kártyák összeolvasásának elsajátítása
  • valós eseteken keresztül (természetesen név nélkül) a különböző kártyakirakások magyarázata

A távoktatásos haladó tanfolyam befejezését követően, a hallgatóknak egy esettanulmányt (kártyakirakás elemzést) kell készíteni és a távoktatási felületen keresztük eljuttatni iskolánk részére, hogy a tanfolyam Igazolást ki tudjuk állítani.
/Az esettenulmány elkészítésével kapcsolatos minden információ természetesen elérhető a tananyagban./

01. lecke – A kis Arkánum lapokkal kapcsolatos alapfogalmak 02. A kis Arkánum lapok részletes bemutatása 03. lecke – Tarot kártyakirakások gyakorlása