Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

A Természetgyógyászati alapismeretek modul az általános természetgyógyászati ismereteket, a tradicionális keleti gyógyító rendszerek ismereteit tartalmazza. Bemutatja a természetgyógyászat alapvető módszereit, ismertetőt ad a természetgyógyászatban használt állapotfelmérő lehetőségekről és az újabbkori természetgyógyászati rendszerekről, valamint alapvető ismereteket ad a tíz választható természetgyógyászati szakról is. (Részletes tematika lent olvasható.)
A távoktatásos tanfolyam 15 tananyagot (leckét) tartalmaz. Minden tananyagban több oktatóvideó és letölthető pdf formátumú segédanyagok segítik az előírt témakörök elsajátítását.

A képzés felkészíti a résztvevőket az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ volt ÁEEK) által szervezett írásbeli vizsgára, valamint a hétköznapi gyakorlatban jól hasznosítható ismeretek nyújt.

A tanfolyam díja: 75 000 Ft , amely részletekben is fizethető! (+ vizsgadíj – 24 500 Ft – amit a vizsgára jelentkezéskor kell az OKFŐ részére befizetni)

előleg: 10 000 Ft/tanfolyamra jelentkezéskor/
1. részlet: 35 000 Ft/2022. szeptember 12-ig/
2. részlet: 30 000 Ft/2022. november 15-ig/

(A „koránkelő” 10%-os kedvezmény a második részletből kerül levonásra.)

Vizsgadíj: 24.500 Ft (2022. évben), amelyet az OKFŐ részére kell befizetni a vizsgára történő jelentkezéskor.

A Természetgyógyászati alapismeretek modul időtartama: 2022. szeptember 12-től 2022. december 19-ig – összesen: 15 lecke

Az első lecke elérhető 2022. szeptember 12-től.

01. lecke – Hogyan lehetsz természetgyógyász? (A természetgyógyász képzés bemutatása, a természetgyógyásszá válás menetének részletes ismertetése) 02. lecke – Bevezetés a bioenergetika világába 03. lecke – A kineziológiai rendszerek elméleti és gyakorlati alapismerete 04. lecke – Bevezetés a talpreflexológia világába 05. lecke – Elemterápiák a természetgyógyászatban, avagy a természetes elemek gyógyászati alkalmazásának fizikai és élettani hatásai 06. lecke – „Ép testben, ép lélek” . Méregtelenítés a gyakorlatban, avagy a méregtelenítő, salaktalanító eljárások ismertetése 07. lecke – A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) bemutatása 08. lecke – A természetgyógyászati eljárások során használható állapotfelmérő módszerek és műszeres vizsgálatok 09. lecke – Fitoterápia, vagyis a gyógynövényekkel, illetve gyógynövénykészítményekkel történő természetgyógyászati kezelés elmélete és gyakorlata 10. lecke – A fülakupunktúrás addiktológia bemutatása, azaz a fülkagyló tűszúrásos kezelése, szenvedélybetegek leszoktatása, méregtelenítés és feszültségoldás céljából 11. lecke – Bach-virágterápia, a lélek betegségeinek szelíd gyógymódja virág esszenciákkal 12. lecke – Bevezetés az Alternatív mozgás- és masszázsterápia elméletébe 13. lecke – Mentálhigiéné a gyakorlatban, avagy az ember holisztikus értelmezése, illetve a lélek egészségvédelme 14. lecke – Homeopátia – mint alternatív gyógyászati lehetőség – a természet ősi erejének bevonása a gyógyulási folyamatba 15. lecke – Természetgyógyászati klinikum