Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

A Természetgyógyászati alapismeretek modul az általános természetgyógyászati ismereteket, a tradicionális keleti gyógyító rendszerek ismereteit tartalmazza. Bemutatja a természetgyógyászat alapvető módszereit, ismertetőt ad a természetgyógyászatban használt állapotfelmérő lehetőségekről és az újabbkori természetgyógyászati rendszerekről, valamint alapvető ismereteket ad a tíz választható természetgyógyászati szakról is. (Részletes tematika weboldalunkon olvasható.)


A távoktatásos tanfolyam 15 tananyagot (leckét) tartalmaz. Minden tananyagban több oktatóvideó és letölthető pdf formátumú segédanyagok segítik az előírt témakörök elsajátítását.

A képzés felkészíti a résztvevőket az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ korábban ÁEEK) által szervezett írásbeli vizsgára, valamint a hétköznapi gyakorlatban jól hasznosítható ismeretek nyújt.

A tanfolyam díja: 75 000 Ft , amely részletekben is fizethető! (+ vizsgadíj – 24 500 Ft – amit a vizsgára jelentkezéskor kell az OKFŐ részére befizetni)

előleg: 10 000 Ft/tanfolyamra jelentkezéskor/
1. részlet: 35 000 Ft/2024. február 19-ig/
2. részlet: 30 000 Ft/2024. április 20-ig/

(A „koránkelő” 10.000 Ft-os kedvezmény a második részletből kerül levonásra.)

Vizsgadíj: 24.500 Ft (2024. évben), amelyet az OKFŐ részére kell befizetni a vizsgára történő jelentkezéskor.

A Természetgyógyászati alapismeretek modul időtartama: 2024. február 19-től május 27-ig – összesen: 15 lecke

A Természetgyógyászati alapismeretek vizsgára való jelentkezés feltétele az 5 napos-4 éjszakás, bentlakásos életmódtábor teljesítése.

Iskolánk az Életmódtábort minden évben egy alkalommal, június utolsó hetében tartja. A legközelebbi Életmódtábor időpontja: 2024. június 24-28., amelynek részletei (tematika, helyszín, ár, stb.) az alábbi linkre kattintva hamarosan (november hónapban) elérhetőek lesznek:

Életmódtábor (természetgyógyász képzés)

Az életmódtábor programjaiból láthat ízelítőt az alábbi rövid zenés videónkban:

Az első lecke elérhető 2024. február 19-től.

01. lecke – Hogyan lehetsz természetgyógyász? (A természetgyógyász képzés bemutatása, a természetgyógyásszá válás menetének részletes ismertetése) 02. lecke – Bevezetés a bioenergetika világába 03. lecke – A kineziológiai rendszerek elméleti és gyakorlati alapismerete 04. lecke – Bevezetés a talpreflexológia világába 05. lecke – Elemterápiák a természetgyógyászatban, avagy a természetes elemek gyógyászati alkalmazásának fizikai és élettani hatásai 06. lecke – „Ép testben, ép lélek” . Méregtelenítés a gyakorlatban, avagy a méregtelenítő, salaktalanító eljárások ismertetése 07. lecke – A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) bemutatása 08. lecke – A természetgyógyászati eljárások során használható állapotfelmérő módszerek és műszeres vizsgálatok