Kronobiológia alaptanfolyam

Vagy jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaim eléréséhez

A kronobiológia azokat az összefüggéseket foglalja össze, hogy a születésünk napján megélt energetikai helyzet milyen módon befolyásolta és alakította alapszemélyiségünket, adottságainkat, főbb tulajdonságainkat.
Amikor az ember megszületik, különböző öröklött tulajdonságokat hoz magával, amelyek többsége egész életre meghatározó jelleggel bírnak. Azonban a születéskor ezeknél is fontosabb információt kapunk, ami nem más, mint a Föld és a bolygót befolyásoló Univerzum energia-információs állapota. Ez az állapot jelentősen befolyásolja, hogy milyen, az egész életünkre kiható alaptulajdonságokkal rendelkezünk.

A módszer nagyon pontos képet ad a vizsgált személy alaptulajdonságairól, ezért kiválóan alkalmas olyan területeken, ahol fontos a másik fél tulajdonságainak gyors és pontos feltérképezése.

Kinek ajánljuk ezt a tanfolyamot?

  • Azoknak, akik nap mint nap emberekkel foglalkoznak, és fontos számukra a másik megismerése.
  • Azoknak, akik szeretnék még jobban megismerni és kiaknázni saját tulajdonságaikat.
  • Azoknak, akik szeretnének életminőségükön, párkapcsolatukon javítani.

A távoktatásos képzés során a résztvevők oktatóvideók és letölthető pdf formátumú segédanyagok segítségével megismerkednek a bioritmus fogalmával és jelentésével, a kronobiológia felhasználási területeivel, a számítás módjával, a fizikai, érzelmi és szellemi jellemzőkkel, és a mindennapi gyakorlatban való felhasználással.

A tanfolyami leckék egyéni felhasználó névvel és jelszóval védett oktatási felületen érhetőek el, így biztosítva minden hallgató számára az egyéni felkészülés, tanulás lehetőségét.

A távoktatásos tanfolyam tematikája:

  • bevezetés a kronobiológia világába, alapfogalmak elsajátítása
  • a kronobiológiai számítási módszer menetének bemutatása, gyakorlása
  • a fizikai temperamentum típusok ismertetése
  • az érzelmi temperamentum típusok ismertetése
  • a szellemi (intellektuális) temperamentum típusok ismertetése
  • gyakorló számítások, feladatok bemutatása és magyarázata

A távoktatásos tanfolyam elvégzését követően hallhatóink kétnyelvű ( angol-magyar nyelvű) Igazolást kapnak, amelynek feltétele egy esettanulmány (rövidített kronobiológiai elemzés) elkészítése és elküldése.

Az esettanulmány elkészítésével kapcsolatos minden információ természetesen elérhető lesz a tanfolyami hallgatók számára.

Minden tanfolyami hallgató egy ingyenesen letölthető 42 oldalas részletes jegyzetet,
valamint szintén ingyenesen a számításokat megkönnyítő számítógépes programot kap
a gyorsabb és pontosabb elemzéskészítés érdekében.

A tanfolyam időpontja: 2020. október 26-tól elérhető a tananyag, és saját időbeosztás szerint végezhető el a képzés

A tanfolyam díja: 18 000 Ft

 

Leckék

02. lecke – A kronobiológiai számítás menete

Ebben a részben a kronobiológiai számítás menetével ismerkedünk meg részletesen. Természetesen, ahogyan azt a honlapunkon, a tanfolyam leírásánál olvastad, a tanfolyami anyaghoz csatoltam azt az egyszerű számítási programot, amelynek a segítségével pillanatok alatt megkapod a jellemzéshez szükséges adatokat. Azonban az a kérésem, hogy néhányszor manuális módon is haladj végig a számítás menetén, hogy igazából világos […]

03. lecke – A fizikai, érzelmi és intellektuális temperamentumok jellemzői

Mostanra érkeztünk el oda, hogy a születési dátum alapján elkészítettük a szükséges számításokat, amiknek a segítségével meg tudjuk határozni a marker-számokat és a kontúr-értékeket, valamint ezek alapján a személyt jellemző egyes temperamentum típusokat. Ebben a leckében egyenként megismerkedünk az egyes temperamentum típusokkal, amelyeknek a leírását az első leckében letölthető jegyzetben találod. Természetesen az oktatóvideók segítségével […]

04. lecke – Kronobiológiai elemzés (bemutató esettanulmány)

Ebben a leckében a gyakorlatban is megpróbáljuk az eddig megszerzett ismereteket kamatoztatni, vagyis két személynél a születési dátumuk alapján elkészítjük a kronobiológiai elemzést (természetesen szóban). Az oktatóvideóban igyekszem bemutatni azt, hogyan tudjuk az egyes részinformációkat egy teljes személyiségjellemzésbe összeilleszteni. Jó tanulást kívánok! Kronobiológiai elemzés a gyakorlatban  

05. lecke – Párkapcsolati (összeillőségi) vizsgálat a kronobiológia segítségével

És végül, ebben az utolsó leckében, az eddig megszerzett ismereteket a párkapcsolati vagy más néven, összeillőségi vizsgálatban próbáljuk meg hasznosítani. A párkapcsolati kronobiológiai vizsgálat során elsőként a protokoll szerinti táblázatokat felhasználó módszert sajátítjuk el, majd kibővítjük ismereteinket, hogy még mélyebben tudjuk a vizsgált két személy egymáshoz való viszonyát (összeillőségét) megvilágítani és megérteni. Az oktatóvideók alatt, […]