Egészségügyi alapismeretek modul – 2021. október

12 learners taking this course

Vagy jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaim eléréséhez

Gyakorlatorientált képzésünkön pontos és részletes képet kapsz az emberi test felépítéséről, szerveink működéséről, a különféle betegségek kialakulásának okairól és mechanizmusáról.

Az Egészségügyi alapismeretek modult azoknak ajánljuk, akik szeretnének természetgyógyász végzettséget szerezni, de nem rendelkeznek egészségügyi végzettséggel, illetve mindazoknak, akik masszőrként, jógaoktatóként, segítőként dolgoznak, és munkájukban mindennapi szinten szükséges az emberi test felépítésének és működésének az ismerete.

A vizsgára bocsátás feltétele: érettségi + a modul elvégzése (tanfolyami igazolás)

Az Egészségügyi alapismeretek modul az általános egészségügyi ismereteket, anatómiát, élettant, kórtant, elsősegélynyújtási alapismereteket tartalmazza.

A képzés felkészíti a résztvevőket az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (jelenlegi nevén: OKFŐ) által szervezett írásbeli vizsgára, valamint a hétköznapi gyakorlatban jól hasznosítható ismeretek nyújt.

Vizsgadíj: 24.500 Ft (2021. évben), amelyet az OKFŐ részére kell befizetni a vizsgára történő jelentkezéskor.

 

A tanfolyam díja: 65 000 Ft , amely részletekben is fizethető! (+ vizsgadíj – 24 500 Ft – amit a vizsgára jelentkezéskor kell befizetni)

előleg:
10 000 Ft /tanfolyamra jelentkezéskor/
1. részlet:
28 000 Ft /2021. október 4-ig/
2. részlet:
27 000 Ft /2021. november 22-ig/

Oktató: dr. Égi Eszter belgyógyász szakorvos

Tankönyv: Egészségügyi alapismeretek – Tananyag a természetgyógyászati képzéshez /főszerkesztő: Demeter Józsefné/

 

A tanfolyam tematikája és bővebb részletek az alábbi weboldalon olvasható:

metamorfsziget/egészségügyi modul

Leckék

02. lecke – A mozgás szervrendszere

A test mozgásában, hely- és helyzetváltoztatásában résztvevő szerveket együttesen mozgásrendszernek nevezzük. A mozgásrendszer aktív és passzív részből áll. A csontok és az izületek a mozgás szervrendszerének passzív részét, a vázizmok…